stop tyven

Gode råd fra Dennis Låseservice

Stop tyven med disse anbefalinger

Med mere end 15 års erfaring, har vi lært at tænke som tyven. En tyv begår indbrud det sted, hvor det er nemmest. Og det er nemmest der hvor tyven kan arbejde i fred. Samtidig skal det også være en bolig, hvor tyven hurtigt kan komme ud igen. Derfor er det vigtigt at se på din bolig med en tyvs øjne.

Til formålet har vi udarbejdet en tjekliste, med de mest grundlæggende råd og idéer til hvordan du kan sikre din bolig mod uønskede gæster.

Godt at vide

R

Hvis en indbrudstyv låser sig ind i din bolig og der ikke er synlige tegn på indbrud, vil der i forsikringsøjemed være tale om et simpelt tyveri og ikke et indbrud. For dig betyder det, at forsikringen ikke dækker erstatning for penge, smykker, guld, værdipapirer mm. og er der et max beløb for særlige genstande.

R

 Der er fem tilfælde hvor du bør omkode dine låse, for at være sikker på, at andre ikke kan få adgang til dit hjem:

  • Du er lige flyttet ind i boligen
  • Dine nøgler er blevet stjålet eller tabt
  • Du vil udelukke nøglebærer fra at få adgang
  • Du vil have samme nøgle til postkasse, døre o.lign
  • Din nøgle er slidt og har svært ved at låse op

Tænk som tyven!

R

Gør det svært for tyven. Er vinduerne og terrassedøren i din bolig i god stand, eller kunne de godt trænge til en udskiftning? To af tyvens mest populære steder at begå indbrud er via vinduer eller terrassedøre. Derfor er det vigtigt, at du har gode solide vinduer, som er sikret med en vindueslås. Og på terrassedøren er det vigtigt der sidder en lås, som kan låses indefra. Dermed kan du undgå indbrud via underboring, eller at tyven bruger terrassedøren som flugtvej.

R

Skift den runde nøgle ud til en mere sikker løsning. Hvis du har en nøgle med det runde hoved, så er det en rigtig god idé at skifte den ud til en mere sikker løsning. Nøglen med det runde hoved blev lanceret i 1930’erne, og er ikke længere sikker at anvende til aflåsning af boligen. Som hovedregel er det rigtig godt at have gode patenterede låse på dørene i boligen, som har bore- og dirkesikring. Hvis du er i tvivl om hvor sikre dine låse er, så er det en god idé at kontakte en låsesmed.

R

Ny bolig – ny lås. Når man flytter i en ny bolig, er det ret almindeligt at overtage den tidligere beboers nøgler. Men har du nogensinde tænkt over, at der muligvis kan være et større antal nøgler i omløb til din nye bolig? Derfor er det en god idé, at sørge for at udskifte låsene ved indflytning. Dermed er du sikker på, at det kun er dig som har adgang til din nye bolig.

R

Kig på området omkring din bolig. Når din bolig er blevet sikret, er det på tide at kaste et blik på området omkring din bolig. Det er vigtigt at sørge for at skuret er aflåst – og at stigen ikke ligger fremme. Derudover kan noget så simpelt, som højden på hækken omkring din bolig have en betydning for om der bliver begået indbrud. Hvis hækken er for høj, fx over to meter, kan tyven arbejde i fred uden at naboer kan se hvad der foregår.

R

 Er låsen mere end 5 år gammel, er den svær og låse op eller er nøglen slidt? Det kan være en rigtig god idé at få omkodet dine låse, hvis dine nøgler er slidte og har svært ved at låse op. Det kan være at det er en gammel nøgle, eller at det er en kopi af en kopi. En slidt og gammel nøgle er ikke blot et irritationsmoment når du skal låse op, den slider også unødigt meget på låsen hver gang nøglen drejes. Der anbefaler vi omkodning, inden nøglen helt ødelægger låsen.

VI RYKKER UD DØGNET RUNDT - ring på

71 40 82 84

Hos Dennis Låseservice er vi kørende døgnet rundt, og ved AKUT udrykning er vi der indenfor 30 min. Vi kører AKUT i Nakskov, Maribo & Lolland Falster.

Skab tryghed i din hverdag for dig og din familie inden det er for sent.

Et indbrud kan medføre mange forskellige og utænkelige konsekvenser, som at miste en personligt værdifuld genstand. Har boligen en dårlig låsesikring og/eller ingen fysiske tegn på indbrud, vil det i forsikringsøjemed ikke opfylde sikringskravende. I nogle tilfælde kan oplevelsen af indbrud medfører personlige mén, som ingen økonomisk erstatning, utryghed i eget hjem og søvnløse nætter mm.

Vil du være på forkant? Så tøv ikke og tag kontakt til os allerede i dag og bestil et GRATIS sikkerhedstjek.

Gratis sikkerhedstjek

Hos Dennis låseservice tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek af din bolig samt udarbejdelse af et uforpligtende tilbud.

Test din nøgle og låsesikring

Har du styr på hvor sikre din låse er? Test din nøgle-/låsesikring og få et indblik af boligens sikkerhedsniveau.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.