gratis sikkerhedstjek

Gratis sikkerhedstjek inkl. uforpligtende tilbud

Vores sikringsløsning opfylder altid forsikringskravet.

Bor du eller har erhverv på Lolland – Falster tilbyder Dennis Låseservice et gratis sikkerhedstjek. 

Så du kan med fordel bestille et sikkerhedstjek hos os helt GRATIS & UFORPLIGTENDE.

Vi anbefaler altid vores kunder at få foretaget et sikkerhedstjek af boligen eller virksomheden, især hvis der har været indbrud i lokalområdet eller hvis man selv har været udsat. Ofte færdes indbrudstyvene i samme område over en længer periode og hvis din bolig allerede har været udsat en gang, vender de oftest tilbage. Er du flyttet ind i en ny bolig eller virksomhed, vil det være en god ide og få gennemgået de eksisterende låse eller som minimum få omkodet låsene og dermed udelukke tidligere beboeres familie, venner, håndværkere eller andre som har en nøgle til din nye bolig/virksomhed.

Sådan foregår det

Baseret på vores erfaringer, tager et sikkerhedstjek ca. 30 min samt udarbejdelse af et uforpligtende tilbud.

Som udgangspunkt tilbyder vi altid min. 2 forskellige slags tilbud.

1

Normal sikkerhedsvurdering – Er de sikkerhedstiltag som vi vurderer ud fra dine ønsker, at du skal have foretaget, for at blive sikker i dit hjem eller erhvev.

2

Høj sikkerhedsvurdering – Er de sikkerhedstiltag, som vi vurderer vil give dig en ekstra god og høj grad af sikkerhed i din bolig eller virksomhed.

 

Først gennemgår vi boligen/virksomheden udefra, for at få et rigtig godt overblik over mulige indgangsveje for potentielle tyveknægte. Med vores erfaring, ved vi hvordan tyvene tænker og hvor de oftest og helst ønsker at bryde ind. Til slut gennemgår vi boligen indendørs, hvor vi selvfølgelig også lytter til jeres input og behov.

Vi er en autoriseret låsevirksomhed og har uddannet låsesmed med over 15 års erfaring i branchen, så du kan være tryk med, at få den bedste faglige vurdering, samt en korrekt og professionel rådgivning af sikringsløsninger til din bolig og erhverv.

Bestil et GRATIS sikkerhedstjek via formularen herunder eller kontakt os på telefon 71 40 82 84 ved spørgsmål eller råd – det koster ikke noget!

13 + 1 =

VI RYKKER UD DØGNET RUNDT - ring på

71 40 82 84

Hos Dennis Låseservice er vi kørende døgnet rundt, og ved AKUT udrykning er vi der indenfor 30 min. Vi kører AKUT i Nakskov, Maribo & Lolland Falster.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.